Efes Selçuk Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi oylamasında AKP ve MHP'liler tüm gelirlere ‘evet’,  tüm giderlere ise ‘hayır’ oyu verdi.

Bütçe oylamasında AKP ve MHP’liler tüm gelirlere ‘evet’, tüm giderlere ‘hayır’ dediler

BİRGÜN EGE

İzmir’in Efes Selçuk Belediyesi Ekim ayı meclis toplantılarının üçüncü birleşimi çok konuşulacak bir oylamaya tanıklık etti. AKP ve MHP'li Meclis üyeleri faaliyet raporunda yer alan tüm gelirlere kabul oyu verirken, tüm giderlere ise ret oyu vererek tarihe geçtiler.

Toplantıda AKP’li ve MHP'li Meclis üyeleri, faaliyet raporunda yer alan Sosyal Yardım Hizmetleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün giderleri, eğitim ve kültür hizmetleri, personel giderleri dahil birçok hizmet için harcanacak olan giderlere ret oyu verdi. AKP ve MHP'li meclis üyeleri, vergi gelirleri ve belediyenin diğer gelirleri için ise kabul oyu verdiler.

BÜTÇE AKP VE MHP’Lİ ÜYELERE RAĞMEN KABUL EDİLDİ

Kullandıkları oylar ile, belediye personele maaş ödemesin, belediye hiçbir iş yapmasın mantığı yaratan AKP ve MHP'li meclis üyelerine karşılık, çoğunluğu bulunduran CHP'li meclis üyeleri’nin kabul oyu ile Efes Selçuk Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.