Bütün Çocuklar Bizim Derneği, yedinci yılını Kadıköy’de kutlamaya hazırlanıyor. Özellikle okul öncesi ve ilköğretim birinci kademedeki öğrencilere odaklanan BÇBD, geçen yedi yılda 68 ilde bini aşkın okulda, yüz binden fazla çocuğa ulaşmıştı.

Bütün Çocuklar Bizim Derneği 7. yılını Kadıköy'de kutlayacak

Çocukların eğitimi ve sağlıklı gelişimlerini sağlamak için psikolojik, sosyal destek amacıyla Aralık 2015’te kurulan Bütün Çocuklar Bizim Derneği (BÇBD) yedinci yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.

İstanbul Alan Kadıköy’de gerçekleştirilecek kutlamada tiyatro sanatçıları Tilbe Saran, Alican Öztürk, Serin Öztoprak; ressam Zeynep İdil Özmen, Zeynep Özden “Gökyüzü Gibi Bir Şey Bu Çocukluk, Hiçbir Yere Gitmiyor” başlığı altında çocukluk ve büyümek üzerine şiirler okuyacak ve alıntılar sunacak.

Müzisyen Sumru Ağıryürüyen ile Orçun Baştürk ise geceye müzikleri ile katılacak. BÇBD Kurucu Başkanı Leyla Tekbulut derneğin kuruluşuyla ilgili şöyle konuştu: “7 yıl boyunca Türkiye'nin her köşesinden yüzbinden fazla çocuğumuzun yaşamlarını iyileştirmek, eğitimlerini desteklemek için çok çaba sarfettik. Toplumsal olarak karşılaştığımız sorunlara, doğal afetlere, yardım çağrılarına hep duyarlı olduk ve en kısa zamanda kurumumuzu ve bizi destekleyenleri harekete geçirdik."

Özellikle okul öncesi ve ilköğretim birinci kademedeki öğrencilere odaklanan BÇBD, geçen yedi yılda 68 ilde bini aşkın okulda, yüz binden fazla çocuğa ulaştı.

7. yıldönümü kutlamasına buradan kayıt yaptırabilirsiniz.