Türkçe Rap müziğin en önemli isimlerinden Ceza’nın babası dün yaşama veda etti. Bunun ardından ise Ceza ile yıllardır küs olan diğer bir usta isim Sagopa Kajmer, Ceza’ya baş sağlığı dilediği bir Twitter paylaşımı yaptı. Bu da, “Ceza ve Sagopa Kajmer barışıyor mu?” sorusunu akıllara getirdi. Sagopa Kajmer, Ceza’nın babası Danyal Özçalkan’ın ölümü sonrasında Twitter hesabında […]

Büyük kavga bitiyor mu?

Türkçe Rap müziğin en önemli isimlerinden Ceza’nın babası dün yaşama veda etti. Bunun ardından ise Ceza ile yıllardır küs olan diğer bir usta isim Sagopa Kajmer, Ceza’ya baş sağlığı dilediği bir Twitter paylaşımı yaptı. Bu da, “Ceza ve Sagopa Kajmer barışıyor mu?” sorusunu akıllara getirdi.

Sagopa Kajmer, Ceza’nın babası Danyal Özçalkan’ın ölümü sonrasında Twitter hesabında Ceza’yı etiketleyerek, “Osibisa’yı her gördüğümde aklıma hala Danyal amca gelir. Efendi ve babacan baba. Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağlığı diliyorum. Bol sabır diliyorum” cümlelerini kurdu.