İki yıl oluyor; ‘adam’ ne demişti: Cadı avıysa, cadı avı.

‘Üst akıl’ diyen, zeka düzeyi itibariyle, altına yapan çocuğun “ben yapmadım, pipim yaptı” diyen zeka yaşında; daha doğrusu, bizi o yaşta addeden bir pislik. Ahlaken, çocuğu olamayan adama, “karının karnına cin girmiş, sen kapının önüne çık da, ben içeride cinleri kovayım” diyen cinci/üfürükçü hoca. Siyasetense, doğrudan doğruya, ‘şeytan’ kovacağım diye insan yakan bir cani.

Söylenecek fazla bir şey, daha doğrusu hiçbir şey yok: Bunların ağzından çıkan söz değil, sadece ses.

Otuz yıl önce söylemiştim: Askeri darbe, silahlı birilerinin, ülkemizi işgali; ama şansızlığımız işgalcinin bizimle aynı dili konuşması; işte o yüzden işgale uğradığımızın farkına varamayışımız.

Belediyelerimize kayyum atanması da, tam tamına bir işgal rejimi ihdası: Kahrolsun KHK’lar, kahrolsun AKP eşkıyalığının tesisi.

Bu ülke bizim; cihatçı katiller kahrolsun. Mesele, ‘Kürt-Türk’ meselesi değil, Özal denilen akıldaneliğinde kurulan korsan kapitalizmin vahşeti.

Bunlarla ne müzakere ne de barış/çözüm süreci; “anayasa tanımam, mevcut mevzuatı bekleme odasına aldım” deyip HDP’yi yok sayan eşkıyayla ‘Anayasa Komisyonu’na katılmak hem geri zekalılık, hem de eşkıyaya meşruluk kazandırma yolunda destek.

Milyonlarca insanın oyunu ‘flu’ sayan kan-oburla selamlaşmak ise, ayıbın da ötesinde, haram-günah.

FETÖ dediklerinin darbe girişimi, Erdoğan’ın doğrudan darbesi. ‘Yenikapı Ruhu’ diyor caniler: Zemini bile dolma; kendisi şehir dışı; bu yaratıklardan beklediğim, -‘helal sertifikasını haiz (imalatında domuz lifi ve alkol türevleri kullanılmamış)- ‘şişme kadın’larla ‘müftü nikahı’nı caiz kılıp, ‘Köhne Bizans’ın bir kalıntısı olarak Kız Kulesi’ni yıktırıp yerine ‘Yeni Türkiye’ye yaraşır bir rezidans diktirtmeleri, tercihen Kalyon İnşaat’a; sevgili İslambol’umuzu Konstantinopolis’e çevirme peşindeki Haçlı kalıntılarının heveslerini kursaklarında bırakmak üzere.

Şakası bir yana, bunlar ne edepsiz ve zararlı yaratıklar ki, Haydarpaşa’yı gar olmaktan çıkartıp, ‘Hızlı Tren’ maskaralığı üzerinden İstanbul’u 30 kilometre Doğu’ya (Pendik) taşıma edepsizliğini gösterip ‘hızlandırılmış tren’ alçaklığıyla da 41 insanlık Pamukova katliamının vebalini sırtlarından atabiliyorlar: Erdoğan’ın yeni ‘şey’i Binali’nin ‘sevimlilik’lerine gülebilenlere lanet olsun.