106 bin 200 TL ödediği ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nden (UNESCO) aldığını iddia ettiği ‘çakma’ ödül ile gündeme gelen AKP’li Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a Emine Erdoğan tarafından 'Vakıf İnsan Ödülü' verildi.

'Çakma ödül' ile gündeme gelen AKP'li Başkan Dündar'a Emine Erdoğan tarafından ödül verildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Saray'ın Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Vakıflar Haftası kapsamında düzenlenen 'Merhametin Dili Kuş Dili Vakıf Haftası Toplantısı’nda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘2021 Vakıf İyilik Ödülleri’ni verdi.

"Gurabahane-i Laklakan’ın yaşatılması, restorasyonu ve yeniden kullanıma açılması çalışmaları" sebebiyle Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a 'Vakıf İnsan Ödülü' verildi.

AKP’li Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçen yıl 106 bin 200 TL ödediği ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nden (UNESCO) aldığını iddia ettiği ‘çakma’ ödül ile gündeme gelmişti.

BirGün'ün gündeme getirdiği olayda, Bursa'daki belediye, ödülün tanıtımı için Ankara'da reklam panoları kiralamış ve binlerce lira ödeyerek televizyon kanalına olmayan ödülün haberini yaptırmıştı.