Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlandığı belirtilen Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 3. bölümüne 'Bekaret Testi' sahnesi damga vurdu.

Camdaki Kız dizisinde yer alan 'bekaret testi' sahnesine sosyal medyada tepki

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, 22 Nisan Perşembe akşamı 3. bölümüyle Kanal D ekranında yayınlandı.

Camdaki Kız dizisinde, Hymen muayenesi olarak bilinen bekaret kontrolü sahnesinin ekrana gelmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Yıllar önce Adını Feriha Koydum dizisindeki benzer bir sahneyi reddeden Hazal Kaya ise gündem oldu.

Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri annesi Feride tarafından jinekoloğa götürüldü.

Dizide, annesinin isteği üzerine 'bekaret' testine giden Nalan'ın, çocukluğunda da aynı durumu yaşadığı görüldü.

HAZAL KAYA REDDETMİŞTİ

Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinde yer alması planlanan 'bekaret' testi sahnesi için "Bunu normalize etmemek için oynamam." diyerek sahneyi senaryodan kaldırtmıştı. Hazal Kaya, yıllar sonra yaptığı bir açıklamada direnerek sahneyi senaryodan çıkarttığını belirterek, " Başrolünü oynadığım Adını Feriha Koydum' ağır tecrübeydi. Feriha'ya bekaret testi yapılıyordu. Bunu normalize etmemek için sahneyi oynamak istemediğimi belirttim. Sahne atıldı. Ama o kadar çok eleştiri aldım ki sağlığım bozuldu. Şeker hastalığım o dönem çıktı" ifadelerini kullanmıştı.

camdaki-kiz-daki-bekaret-testi-sahnesine-sosyal-medyadan-tepki-867961-1.

camdaki-kiz-daki-bekaret-testi-sahnesine-sosyal-medyadan-tepki-867962-1.