Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veren usta oyuncu Nur Sürer, sosyal medyada tepki çeken 'bekaret testi' sahnesine ilişkin, "Tepki gelse ne olacak? Sonuçta böyle bir şey ülkede yapılıyor. Biz de oyuncu olarak gösterdik. Ben de bu konuda çok hassasım. Umarım bunu çocuklarına dayatan ailelere ders olur” dedi.

'Camdaki Kız'ın tartışma yaratan sahnesine ilişkin oyuncu Nur Sürer'den açıklama

Oyuncu Nur Sürer Kanal D'de perşembe akşamları izleyiciyle buluşan 'Camdaki Kız' dizisinin 3. bölümünde yer alan ve çok sayıda sosyal medya kullanıcı tarafından tepki gösterilen Hymen muayenesi olarak bilinen bekaret kontrolü sahnesine ilişkin açıklama yaptı.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri, Nur Sürer’in oynadığı annesi Feride tarafından jinekoloğa götürülmüştü. Usta sanatçı Nur Sürer bu konuda gelen eleştirilere cevap verdi.

‘BEN DE HASSASIM’

Sürer “Tepki gelse ne olacak? Sonuçta böyle bir şey ülkede yapılıyor. Biz de oyuncu olarak gösterdik. Ben de bu konuda çok hassasım. Umarım bunu çocuklarına dayatan ailelere ders olur” dedi. Dizinin zirvede yer alması konusunda ise “Çok iyi gidiyor. Reytinglerimiz gayet iyi. İyi bir ekiple çalışıyoruz” diye konuştu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ‘Camdaki Kız’ her perşembe akşamı Kanal D’de ekrana geliyor.

NE OLMUŞTU?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve her perşembe akşamı Kanal D'de ekrana gelen 'Camdaki kız' dizisinde yer alan Hymen muayenesi olarak bilinen bekaret kontrolü sahnesi sosyal medyanın gündeminde uzun süre kalmış, sosyal medya kullanıcıları o sahnenin yayınlanmasına tepki göstermişti. Yıllar önce Hazal Kaya da 'Adını Feriha Koydum' dizisinin senaryosunda yazan bekaret testi sahnesini oynamayı kabul etmediğini açıklamıştı.