Skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekleyen 'oyuncu' Can Yaman'ın yayınlanması beklenen dizisinin iptal edildiği ortaya çıktı. Yapımcı Faruk Turgut, “Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz” dedi

Can Yaman'ın dizisi tepkilerin ardından iptal edildi

İspanya'da katıldığı bir programda bir kadın hayranının "bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” sorusuna skandal yanıt veren 'oyuncu' Can Yaman'ın mart ayında yayınlanması beklenen dizisi yapımcı Faruk Turgut tarafından iptal edildi.

Cumhuriyet'in haberine göre; Yaptığı skandal açıklamalarla gündemden düşmeyen Can Yaman’a ilk tepki, yakında yayına başlayacak olan yeni dizisinin yapımcısı Faruk Turgut’tan geldi. 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Turgut, Yaman’ın çizmeyi aştığını söyledi.

Şubat ayında çekimlerine başlanması beklenen Can Yaman’ın dizisinin ilk etapta bazı aksaklıklar nedeniyle ertelendiğini söyleyen Turgut, oyuncunun talihsiz açıklamaları ve İspanya’daki tavrından dolayı projenin eylül ayına kadar iptal edildiğini belirtti.

Yaman’ın yaptığı çıkışlar çok tepki çekince Faruk Turgut “Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz” dedi.

ÜNLÜLERDEN TEPKİ

Sosyal medyada da olay yaratan açıklamaya ünlü isimlerden de tepki yağdı.

Gökhan Özoğuz : Allah'ım bir yerden verip bir yerden alıyorsun yarabbim!

Atilla Taş: Libido yüksek olunca demek, oluyo böyle şeyler. 'Nerede Tarık Akan’lar, Ayhan Işık’lar, Cüneyt Arkın’lar, Kadir İnanır’lar?' Dedirtiyorlar insana. Bi ayağın yere bassın be oğlum.

Dilara Gönder: Can Yaman’a bu kadar yüklenmeyi doğru bulmuyorum.Lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Belli ki ciddi problemleri var.Hem fiziksel hem de ruhsal. Umarım ailesi tedavi ettirir, yazık lan gencecik çocuk. Siz de almayın garibanı ciddiye. Bak şimdi yine üzüldüm.

Ayda: Kafasını duvara çarpan emoji nerede?

Gonca Vuslateri: Yan odaya geçelim mi dedi?

Fulin: Bir kadına 'Arka odaya geçelim kanıtlayayım' nedir ya! Sıfır nezaket!

Esra Sönmezer: Bence son yılların 'en saçı uzun aklı kısa' açıklaması... Neredeyse dünyaya rezil oluyorduk. İltifat etmeye çalışan bir hayranına arkaya odaya geç vs... diye cevap vereni tarihte hiç gördünüz mü?

NE OLMUŞTU?

Can Yaman, İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Bir kadın hayranı Can Yaman'a İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu.

Yaman, stüdyonun arka tarafını göstererek “Arka odaya geçelim” yanıtını verdi. Yaman’ın verdiği cevap magazin dünyasını karıştırdı. .

Yaman daha önce yaptığı libido açıklamalarıyla da tepki çekmişti. Yaman, Erkenci Kuş isimli dizide birlikte rol aldıkları Demet Özdemir’le 20. bölümde sevgili olduklarını belirterek, “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk” ifadelerini kullanmıştı.

cukurda-defineci-avi-540867-1.