İnternetten canlı yayın yapan ve takipçilerine moda ve güzellik konularında tavsiyeler veren İngiliz sunucu Trinny Woodall canlı yayın kazası yaşadı

Canlı yayın kazası sosyal medyanın gündemine oturdu

Koronavirüs salgını sebebiyle dünya çapında TV ve internet yayınlarının bir kısmı stüdyodan evlere taşındı. Bu da beraberinde pek çok canlı yayın kazasını da beraberinde getirdi.

Koronavirüs sürecinde evde kalanlara tavsiyeler veren ünlü sunucu Trinny Woodall, sosyal medyada yaptığı canlı yayında sevgilisinin çıplak görüntüsüyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sözcü'nün haberine göre İngiltere’nin ünlü televizyon sunucularından Trinny Woodall, kişisel hesabından canlı yayın yapan isimler arasına katıldı.

Yayında takipçilerine moda ve güzellik konularında tavsiyeler veren Woodall, o sırada sevgilisinin çıplak bir şekilde banyoya yöneldiğini fark etmedi.

canli-yayin-kazasi-sosyal-medyanin-gundemine-oturdu-721623-1.

Daha önce ABD'de Sacramento’da yerel yayın yapan KCRA 3 kanalı muhabiri Melinda Meza da benzer bir durumu yaşamıştı.

Evde saç bakımıyla ilgili ipuçları veren Meza, yayınını banyoda yapmıştı. Meza konuşmasını sürdürürken, arkasındaki aynadan o sırada banyoda yıkanmakta olan kocasının yansıması görünmüştüü. Durumu bir süre sonra fark eden merkezdeki ekip bağlantıyı kısa tutarken, söz konusu görüntüler sosyal medyada hızla yayılmıştı.

canli-yayin-kazasi-sosyal-medyanin-gundemine-oturdu-721627-1.