Cansu Koç'tan yıllar sonra yeni albüm: "Çay Var İçersen"

Cansu Koç'un, yeni albümü “Çay Var İçersen”i Ağdaş Müzik etiketiyle yayınladı. Günümüz modern soundlarının hakim olduğu albümde genel atmosfer içinde geleneksel ögelerde kullanıldı.

Beş şarkıdan oluşan albümün prodüktörlüğünü Sait Ağdaş ve Fethi Tokat, müzik direktörlüğünü Ahmet Koç, düzenlemeleri ise Ahmet Koç ve Hakan Caneroğlu birlikte hazırladı.

Ada stüdyoda kaydedilen albümde İsmail Soyberk, Ali Koç, Göksun Çavdar, Özer Arkun, Ahmet Koç, Uğur Varol gibi usta müzisyenler eşlik etti.

Cansu Koç’un kendi kaleminden çıkan ve albümle aynı adı taşıyan “Çay Var İçersen” şarkısı haricinde Neşet Ertaş, Cudi Koyuncu, Aşık Ferrahi, Ali Kınık’ın eserleri de albüm repertuvarında yer aldı.

Albümün ilk video klibi “Çay Var İçersen” şarkısına Çatalca’da Yekta Özbilen yönetmenliğinde çekildi.

İ. Ü. Devlet Konservatuar’ı şan-opera bölümünde 3 yıllık bir müzik eğitiminin ardından, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Türk Pop Müzik bölümüne devam eden Cansu Koç; Selmi Andak, Melih Kibar, Müveddet Günbay ve Sertap Erener gibi alanının en iyi isimlerinden ders aldı. TRT korosunda uzun bir dönem çalıştıktan sonra 1998 yılında folk rock tarzında ki ilk albümü “ANADOLU YAKASI” sonrası “İsimsiz”, “45’lik” ve “Yalnızlık Mevsimi” albümlerini yayınladı.