Çekiçle banka soymaya çalışan zanlı: Cezaevine girmek için yaptım

Adana'da çekiç ile bankanın camını kırıp bıçakla çevredeki yurttaşları tehdit ederek bankayı soymaya çalışan bir kişi, özel güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirildi. Soygun anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İHA'da yer alan habere göre, merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, hırsızlıktan kaydı olduğu öne sürülen 23 yaşındaki Osman B. gündüz vakti bir özel bankanın şubesine gelerek yanında getirdiği çekiçle camı kırmaya başladı. Bir taraftan da elindeki bıçakla yanından geçen yurttaşları, kendisine karışmaması için tehdit etti.

Osman B. bir süre bankanın camına çekiçle vurarak kırdı. Bu sırada olay yeri yakınında oturan bankanın özel güvenlik görevlisi durumdan haberdar edilince bankaya geldi. Osman B.'yi önce ikna etmeye çalışan özel güvenlik görevlisi zanlı ikna olmayınca onu etkisiz hale getirmek için harekete geçti. Özel güvenlik görevlisi elinde bıçak ve çekiç olan şahsın üzerine atladı.

cekicli-banka-soymaya-calisan-zanli-cezaevine-girmek-icin-yaptim-645228-1.

Bir süre zanlı ile boğuşan özel güvenlik görevlisi yurttaşların da yardımıyla soyguncuyu etkisiz hale getirdi. Soyguncunun elindeki bıçak ve çekiç alındıktan sonra durum polise bildirildi. Bu anlar ise bir yurttaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Olay yerine gelen polis zanlıyı gözaltına aldı. Zanlının verdiği ilk ifadesinde "Ailemle sorunlarım vardı, cezaevine girmek için yaptım" dediği öğrenildi.

Zanlının emniyetteki sorgusu devam ediyor.

cukurda-defineci-avi-540867-1.