Star Gazetesi'nde 'kadrolu tehditçi' olarak çalışan Cem Küçük, bugünkü köşesinde Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a 'Yozgat kuzusu gibi oldu' diyerek seslendi.

Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a: "Aferin. Kuzu gibi oldun..."

Star Gazetesi'nin sadece tehditleriyle gündeme gelebilen yazarı Cem Küçük bugünkü köşe yazısında daha önce eleştirdiği gazetecilerin isimlerini yine sıraladı. CNNTÜRK spikerleri Nevşin Mengü, Şirin Payzın ve Mirgün Cabas'a Ahmet Hakan'ı örnek almaları gerektiğini öğütleyen Cem Küçük, Hakan'a 'Afferin Ahmet kuzu gibi oldun' dedi.

"İşte bu köşeden defalarca uyardığım halde kulaklarını tıkayan ve PKK terör örgütü değildir diyen marjinalleri korumaya devam eden Barış Tünay CNN Türk’ten tasfiye oldu" diye yazan Küçük "Bülent Mumay ise tamamen kovuldu. Tünay artık Kanal D’nin müzik, eğlence, magazin programlarını yönetsin. Siyaset ve devlet işlerine bulaşmasın, çünkü beceremedi." ifadelerini kullandı.

Küçük şöyle devam etti; "Erdoğan Aktaş’a yeni görevinde başarılar dilerim. Aktaş’ın bu bahsettiğim evrensel kriterler çerçevesinde bu kanalı yöneteceğine inanıyorum. Bu arada CNN Türk’ün üç uyardığım spikeri Şirin Payzın, Mirgün Cabas, Nevşin Mengü bana nazire yapan fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşmış komik olmuş hoşuma gitti. Ben kimsenin düşmanı değilim. Kimseye şahsi bir takıntım yok. Eğer bu üç isim de marjinal manyakça çizgilerini bırakır gerçekten mainstream medya dilini benimserlerse hiç problem kalmaz. Fakat önce geçmiş yaptıklarından terörizm övgülerinden ötürü özür dileyecekler. PKK, FETÖ, DAEŞ terör örgütü değildir diyen tek bir marjinal tipi dahi ekrana çıkarmayacaklarına söz verecekler. Yani uslanacaklar."

ÖRNEK: AHMET HAKAN

Küçük "Örnek de var Ahmet Hakan Coşkun..." diyerek "7 Haziran sürecinin PKK yanlısı yayınlar yapan ismi Ahmet Hakan Yozgat kuzusu gibi oldu. Aferin Ahmet aferin... Seni bir yerde görürsem başını okşayıp suratına da aferin Ahmet diyeceğim. Bak nasıl da uslandın ve dediğime geldin. Ziya Paşa nasıl da doğru söylemiş senin gibiler için. Ne dediysem aynen yapıyorsun ve bak ben de sana bir şey demiyorum. Çünkü benim şahsi takıntım yok. 1 Kasım zaferinden sonra herkes benim senin tepene binmemi bekledi. Ama yapmadım, çünkü akıllı, uslu ve kuzu gibi Türk devletine bağlılığını bildiren biri oldun. Böyle gidersen medeni ölümden de kurtulabilirsin Ahmet. Hele düne kadar karşı çıktığın başkanlık sistemini Aydın Doğan’ın talimatıyla öyle savunuyorsun ki, bayılıyorum. Aydın Doğan dön deyince yine dönüverdin. İşte Payzın, Cabas ve Mengü de büyük ustaları Ahmet Hakan’ı örnek alsınlar. Anaakım çizgiden uzaklaşmasınlar. Mesele budur." ifadelerini kullandı.