Cem Yılmaz da Erdoğan'ın davetini geri çevirdi

Komedyen Cem Yılmaz, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı'nın 96’ıncı yılı kutlamaları nedeniyle AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan tarafından Saray'da düzenlenecek olan resepsiyona katılmayacağını bildirdi.

Kendisine gelen davetiyeyi Twitter hesabından paylaşan Cem Yılmaz, gösterisi olduğu için resepsiyona katılmayacağını duyurdu.

"NAZİK DAVET İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Yılmaz, paylaşımında şu ifadeyi kullandı: "29 Ekim Cumhuriyetimizin 96.yıl dönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun."

DEMET EVGAR DA REDDETMİŞTİ

Oyuncu Demet Evgar da Twitter'dan yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın davetini geri çevirdiğini duyurmuştu. Evgar, "Cumhuriyetimizin 96. yılı dolayısıyla davet edildiğim resepsiyona, Antalya Film Festivali Ulusal Yarışmada yarışacak olan filmim nedeniyle katılamıyorum. Bu davet için teşekkür eder, Cumhuriyet bayramımızı bir kez daha kutlarım" ifadelerini kullanmıştı.