Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının her yıl ekim ayında düzenledikleri ‘Mezunlar Günü Etkinliği'nin’ üniversite yönetimi tarafından izin verilmediği için ilk kez okul dışında yapılacak olmasına tepki gösterdi.

Cem Yılmaz'dan Boğaziçi mezunlarına etkinlik izni verilmemesine tepki
Fotoğraf: İHA

Komedyen ve aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının her yıl ekim ayında düzenledikleri "Mezunlar Günü Etkinliği'nin", üniversite yönetimi tarafından izin verilmediği için ilk kez okul dışında yapılacak olmasına tepki gösterdi.

Cem Yılmaz mesajında, "Boğaziçi üniversitesi mezunlar derneği buluşmasını Boğaziçi mezunlar derneğinde yapılmasına Boğaziçi üniversitesi tarafından izin verilmemiş. Böyle de bir dezenformasyon görmedim!!" ifadesini kullandı.

Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği (BUMED),her yıl eylül ayında Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü'nde yaptıkları "Mezunlar Etkinliği"ne bu yıl izin verilmediğini duyurmuştu. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösterdi. Yılmaz, mesajında şunları yazdı:

Boğaziçi üniversitesi mezunlar derneği buluşmasını Boğaziçi mezunlar derneğinde yapılmasına Boğaziçi üniversitesi tarafından izin verilmemiş.Böyle de bi dezenformasyon görmedim !! Wooow diyoruz ve geçiyoruz ! Hatta oo yeaah !"

BUMED, yeni kutlama yeri olarak Akatlar’daki Sanatçılar Parkı’nı belirledi. Boğaziçi mezunları, 9 Ekim Pazartesi günü parkta buluşacak.