Oyuncu Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisine 'alkol ve sigarayı özendirdiği' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği'ne tepki gösterdi. Yılmaz, "Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum! Ama sen bilirsin" dedi.

Cem Yılmaz'dan 'suç duyurusu' yanıtı: Ey dernek, seni ciddiyete davet ediyorum!

Erşan Kuneri dizisine 'alkol ve sigarayı özendirdiği' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği'ne Cem Yılmaz'dan tepki geldi. Yılmaz, "Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum! Ama sen bilirsin" ifadelerini kullandı.

Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği, Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisine alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusu dilekçesinde, "Şüphelinin, içerik platformunda yayımlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisinde hemen hemen her sahnesinde alkol ve sigarayı özendirici eylemlerde bulunduğu açık olup, sigara ve alkol kartellerinden gizli anlaşmalarla menfaat temin ettiği düşünülmektedir" ifadelerine yer verildi.

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı Twitter'dan Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği'nin suç duyurusuna ilişkin açıklama yaptı.

"Bin dert var ama ben yiine görevimi (!) yapayım" diyen Yılmaz, "Bir dernek -25 yıldır yapıldığı gibi- beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum! Ama sen bilirsin" ifadelerini kullandı.