Çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlusu ABD’li pedofili milyarder Jeffrey Epstein’in hapisteki son günlerine yer veren yeni belgeler ortaya çıktı. Belgelere göre, Epstein hapishanede intihar etmeden önce psikoloğuna "Yaşamıma son veremeyecek kadar korkak biriyim" dediği yer alıyor.

Cezaevinde intihar eden pedofil Jeffrey Epstein'e ilişkin yeni belgeler ortaya çıktı

Çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlusu ABD'li pedofili milyarder Jeffrey Epstein hakkında yeni belgeler ortaya çıktı. Sapık milyarder Epstein'in hapishanedeki kayıtları ve belgelerine ulaşıldı. Belgelerde Epstein'in hapishanedeki tüm görevlileri manipüle ettiği gösteriliyor.

Epsitein'in ölü bulunduğu gün annesini aramak istediği ancak kız arkadaşını aradığı ve 15 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

The New York Times gazetesi, 2000 sayfalık hapishane kayıtlarına ve belgelere ulaştı.

Epstein’in intihardan bir ay önce de girişimde bulunduğu belirtildi. Kayıtlarda göre, Epstein hapishanedeki psikoloğa "Yaşamıma son veremeyecek kadar korkak biriyim" dediği yer aldı.

Ortaya çıkan belgeler Epstein’in hapishanedeki bütün görevlileri manipüle ettiğini gösterdi. Hapishanede düzenli olarak yaşayıp yaşamadığına ilişkin yapılan kontroller, Epstein’in yetkililere sürekli olarak daha çok yaşayacağına yönelik açıklamalarının ardında aksadı.

Epstein’in yaşamına son verdiği gün, gardiyanlardan yıllar önce hayatını kaybeden annesini aramak içi izin istediği belirtildi. Epstein’in annesi yerine kız arkadaşını aradığı, o gün kontrol edilmeden hücresinde yalnız kalmasına izin verildiği aktarıldı.

Epstein, tutuklu yargılandığı hapishanede 2019 yılında yaşamına son vermişti.