Chelsea'nin genç futbolcusu Callum Hudson-Odoi, karantina kurallarını çiğneyerek bir kadınla buluştuğu için gözaltına alındı. Hudson-Odoi 'nin mart ayında yapılan koronavirüs testi pozitif çıkmıştı

Chelsea’nin genç yıldızı gözaltına alındı

Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın 19 yaşındaki futbolcusu Callum Hudson-Odoi, karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

İngiliz medyasında yer alan habere göre, Hudson-Odoi, sanal ortamda tanıştığı bir kadını evine davet etti. Bir süre sonra ikili arasında tartışma çıktı.

Olay, 19 yaşındaki futbolcuyla bir araya gelen kadının, Hudson-Odoi’yle yaşadığı gerilim üzerine polisi aramasının ardından ortaya çıktı. Kadın daha sonra kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek ambulansla hastaneye götürüldü.

VAKA TESPİT EDİLEN İLK FUTBOLCUYDU

Hudson-Odoi ise gözaltına alındı. Genç futbolcunun daha sonra kefaletle serbest kaldığı öğrenildi.

Hudson-Odoi, mart ayında yapılan testler sonrası Premier Lig'de koronavirüse yakalanan ilk futbolcu olmuş ve geçen haftalarda tamamen iyileştiğini söylemişti.

Yaşanan son olayın ardından Chelsea’nin Hudson-Odoi’ye vereceği ceza merak konusu oldu. Kulüp henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.