Kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili karar çıkmadı. Dosya 26 Eylül'de yeniden görüşülecek.

CHP'de Tanju Özcan hakkında karar çıkmadı: Tekrar görüşülecek

CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, kesin ihraç talebiyle parti disiplinine sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında karar çıkmadı. Dosya, 26 Eylül’deki Yüksek Disiplin Kurulu'na ertelendi.

Bugün yapılan Yüksek Disiplin Kurulu'nda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında karar çıkmadı. Dosya, 26 Eylül’deki Yüksek Disiplin Kurulu'na ertelendi.

Özcan, sevkin ardından ''Ben siyaseti hiç kıvırmadan yaptım. Atatürkçü, bütün etnik kimlikleri kucaklayan bir Türk milliyetçisi ve ülkesini çok seven bir anti-emperyalist olduğumu her fırsatta tekrarladım. Çizgim hiç değişmedi, bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi'nin üvey değil, öz evladıyım''' açıklamasında bulunmuştu.

Özcan, 18 Temmuz'da gönderdiği yazılı savunmasının ardından 25 Temmuz'da da sözlü savunmasını yapmıştı. Özcan savunmasında, ceza verilmesi durumunda hukuki yollara başvuracağını dile getirmişti.