CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin CNN Türk hakkında aldığı boykot kararı hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

CHP'den 3 maddelik yeni CNN Türk çağrısı: Youtube ve Instagram da dahil edildi

CHP'li Tuncay Özkan, CNN Türk hakkında boykot kararı alındığını açıklamasının ardından CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CNN Türk hakkında bir çağrıda daha bulundu.

Özgür Özel'in 3 maddelik çağrısının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan yaptığı yeni açıklamada, "Saray'dan yana olanları Youtube ve Instagram'da da takipten çıkalım... #CNNTürkBoykot" ifadelerini kullandı.

Özel, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı:

Partimiz, CNN Türk’ü boykot kararı aldı Bu karara destek için sözümüze değer veren herkesi

1- @cnnturk sosyal medya hesaplarını takibi bırakmaya

2- CNN Türk yayınlarını izlememeye

3- Bu kanala destek veren kişilerle, kurumlarla, firmalala aralarına mesafe koymaya çağırıyorum"

Youtube ve Instagram hesapları da boykota dahil

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın bugün yaptığı açıklamayla başlayan 'CNN Türk' boykotu Youtube ve Instagram hesaplarına da sıçradı.

CHP'li Tuncay Özkan, CNN Türk hakkında yaptığı yeni açıklamada, "Saray'dan yana olanları Youtube ve Instagram'da da takipten çıkalım... #CNNTürkBoykot" dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP’nin CNN Türk'ü boykot etme kararı almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te programlara katılmama kararı almıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, parti yönetiminin aldığı karar doğrultusunda bundan böyle CNN Türk ekranlarında yer almayacaklarını söylemişti.

Seçmenlerinden de CNN Türk’ü izlememelerini isteyen Özkan, “Seçmenlerimiz de izlemesin, çocuklarına izletmesin” demişti.

CHP PM Üyesi Eren Erdem, CHP'nin boykot kararı hakkında yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi resmi kararıdır: “Hiçbir partilimiz CNNTURK ekranlarına çıkmayacak, hiçbir partilimizin CNNTURK izlememesini istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, "CNN-Demirören kanalı ve kepaze yayınları ile ilgili daha önce birkaç defa eleştiri ve tesbitlerimi ifadede etmiştim. Şimdi alın kanalınızı hayrını görün" diye yazmıştı.