illi Eğitim Bakanlığı'nın ücretsiz yemek uygulaması hakkında CHP'den yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu iktidarımıza 6 ay kala halkımızın bir sorununa daha çözüm sağladı! Kesin çözüme ise 6 ay kaldı" denildi.

CHP'den MEB'in kararına ilişkin açıklama: Teşekkürler Kılıçdaroğlu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milli Eğitim Bakanlığı'nın ücretsiz yemek uygulaması hakkında açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür edilen açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu iktidarımıza 6 ay kala halkımızın bir sorununa daha çözüm sağladı" denildi

Milli Eğitim Bakanlığı 6 Şubat’tan itibaren okul öncesi eğitimdeki tüm okullarda ücretsiz yemek uygulaması başlayacağını duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, taşımalı eğitimden yararlanan öğrencilerin devam ettiği ve pansiyonu bulunan okullardaki tüm öğrencilerin de ücretsiz yemek imkânından yararlanacaklarını kaydetti.

CHP, resmi Twitter hesabından MEB'in yemek kararına ilişkin açıklama yaptı ve "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu iktidarımıza 6 ay kala halkımızın bir sorununa daha çözüm sağladı! Kesin çözüme ise 6 ay kaldı. Teşekkürler Kılıçdaroğlu!" ifadelerini kullandı.

CHP'nin açıklamasında Kılıçdaroğlu'nun 21 Aralık'taki "Ülkemin tüm çocukları mutlu olmayı hak ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle çocuklarımız için gece gündüz çalışan belediye başkanlarımız var. İktidara geldiğimizde Beslenme Saati tüm okullarda uygulanacak. Devlet, çocuklarının hep yanında olacak" paylaşımı da hatırlatıldı.