CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu yandaş medyada yer alan haberlerin ardından Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla gözaltına alındı.

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı gözaltına alındı

CHP Gençlik Kolları Denizli İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu’nun Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi.

23 Eylül’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca'nın katılımıyla gerçekleşen CHP Merkezefendi ve Honaz ilçe danışma kurulu toplantısında konuşan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu’nun CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i hedef alarak “Makam odalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını asan CHP'li başkanların ellerini kırarım. Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım” sözleriyle tehdit ettiği iddia edilmişti.

Twitter'dan açıklama yapan Odabaşıoğlu, "Bugün hakkımda yapılan gazete haberlerindeki cümleler bana ait değil , haberler asılsız,yalan ve iftiradır Başka bir konu ve başka bir kişinin videosuyla yapılan bir haber tüm basın kuruluşlarına iletilmiş ve hakkımda karalama kampanyası yapılmakla,küfür ve tehditler almaktayım" ifadelerine yer verdi.

Odabaşıoğlu’nun “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.