CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek’ten BirGün’e destek

BirGün Ankara

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, BirGün gazetesi Ankara Bürosu’nu ziyaret etti. BirGün’ün dijital abonelik kampanyasına destek veren Erkek, “Basın İlan Kurumu’ndaki hukuksuzluğu birlikte yeneceğiz” dedi.

Gazetemizin abonelik kampanyasına destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “Otoriter tem adam rejimi basını susturmak istiyor. Bizler abone olarak gazetemizin yanında duracağız” diye konuştu.

“BirGün Benim”

Tüm yurttaşların muhalif basının ayakta durabilmesi için abonelik kampanyasına destek olması gerektiğini bildiren CHP’li Muharrem Erkek, şunları söyledi:

“Bugün ülkemiz özgür olmayan ülkeler kategorisinde, çünkü basınımız özgür değil. Otoriter tek adam rejimi, özgür basını susturmak istiyor. Basın İlan Kurumu yandaşların yanında, tam bir keyfilik, hukuksuzluk içerisinde. Basın, yönetenlere hizmet için değil yönetilenlere hizmet için vardır. Bizler de onun için özgür basının yanında durmalı onları desteklemeliyiz. İşte bugün BirGün gazetemizi ziyaret ettik, onlara destek olmak için, onların yanında durmak için. Siz de ayda yalnızca 20 TL ödeyerek BirGün’e dijital üye olabilirisiniz. Bizler de özel üyeliklerle BirGün gazetemizin ve ülkemizdeki tüm özgür basının yanında duracağız. Çünkü BirGün benim.”