CHP grubu, TBMM'nin açılmadan önce, 22-25 Eylül tarihleri arasında İzmir'in Seferihisar ilçesinde kampa girecek. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP kurmayları, "Bu bizim iktidar kampımız olacak" diyor.

CHP, 'iktidar kampı'na giriyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) temmuz ayında tatile girmesinin ardından grup toplantısını her hafta farklı bir ilde yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti grubunu haftaya Giresun’da toplayacak. CHP grubu ardından sırasıyla Sakarya, Elazığ ve Tokat’a gidecek.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, parti, ekim ayında Meclis açılmadan önce de 22-25 Eylül tarihleri arasında İzmir Seferihisar’da kampa girecek.

Kampın, seçimlerden önceki son yasama yılına hazırlık olduğuna dikkat çeken CHP kurmayları, “Bu bizim iktidar kampımız olacak. Bütün milletvekili arkadaşlarımızla yaz boyunca hiç tatil yapmadık. Milletimizin içindeydik. Grup toplantılarımızı da her hafta farklı bir ilde sürdürdük. Gördüklerimizi değerlendireceğimiz, iktidara yürürken milletimizle kucaklaşmamızın ana hatlarını belirleyecek bir kamp yapacağız” değerlendirmesini yaptı.