CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'Sandık Savunma Hareketi' başlattıklarını duyurarak tüm avukatlara çağrıda bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanlığı ‘Sandık Savunma Hareketi’ni başlattı, avukatlara çağrı yaptı

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanı seçildiği İstanbul Modeli kapsamında ilçe seçim kurulu ve sandıklarda vatandaşların oyunu korumak için Sandık Savunma Hareketi’ni (SSH) başlattıklarını duyurarak avukatlara, harekete katılma çağrısında bulundu.

Avukatlar, hukuk@chpistanbul.org.tr adresine mail göndererek çalışmalara katılabilecek.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bu kapsamda hayata geçirecekleri 'İstanbul Modeli' ile ilgili olarak kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulundu ve avukatlara şöyle seslendi:

“Sevgili avukat kardeşim, ilçe seçim kurulları ve sandıklarda vatandaşın oyunu ben de korumalıyım diyorsan eğer ‘hukuk@chpistanbul.org.tr’ adresine mailini bekliyoruz. Çalışmalarımıza ve başta bilişim okuryazarlığı olmak üzere eğitimlerimize şimdiden başlayalım.”

CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan paylaşımda da “İstanbul Modeli kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Gücümüze güç katacak olan avukatlarımızı aramaya ve eğitimlerini planlamaya başladık” denildi ve avukatlara, iletişime geçme çağrısı yapıldı.