CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu hakkında soruşturma başlatıldı. CHP’li Milletvekili Bankoğlu hakkında, 11.03.2019 tarihinde Halk TV’de yayınlanan Siyaset Kültürü isimli programda “PKK’lıdırlar, zillet ittifakı üyesidirler, hiç farketmez…” şeklinde açıklama yaptığı gerekçesiyle “örgüt propagandası yapma”, “suçu ve suçluyu övme” suçlarından re’sen soruşturma başlatıldı. Aysu Bankoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu karalama kampanyası, açıkçası seçmenleri manipüle […]

CHP’li Bankoğlu hakkında soruşturma

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu hakkında soruşturma başlatıldı.

CHP’li Milletvekili Bankoğlu hakkında, 11.03.2019 tarihinde Halk TV’de yayınlanan Siyaset Kültürü isimli programda “PKK’lıdırlar, zillet ittifakı üyesidirler, hiç farketmez…” şeklinde açıklama yaptığı gerekçesiyle “örgüt propagandası yapma”, “suçu ve suçluyu övme” suçlarından re’sen soruşturma başlatıldı.

Aysu Bankoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu karalama kampanyası, açıkçası seçmenleri manipüle etmeye yönelik provakatif bir girişimdir. Bu nevi saldırılar, seçim kampanyalarında AKP sözcülerinin ve onların yandaşı olan medya organlarının yaygın ve ahlak dışı bir tutumuna dönüşmüştür” ifadelerini kullandı.