Mersin’deki bir semt pazarında yurttaşların sorunlarını dinleyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Biz hep söylüyoruz; bir sokağa çıkın, pazara çıkın. Tepkilerden korkuyorlar, vatandaştan korkuyorlar. Bu enflasyon ortamının, halkımızın sağlığı için bir an önce bitmesi gerekiyor. Vatandaşımız, maalesef bu şekilde giderse her şeyin yarımını, çeyreğini almak zorunda kalacak” dedi.

CHP'li Başarır: Böyle giderse vatandaşımız her şeyin çeyreğini almak zorunda kalacak

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Zafer Özbey, Kibrite Artık, Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Kövenç, Kadın Kolları Başkanı Nuray Emre, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve Halk-Lis İl Başkanı Çağdaş Güzel ile birlikte Mersin’in Barbaros Mahallesi’ndeki semt pazarını ziyaret etti.

Yurttaşlar semt pazarında Başarır’a dert yandı. Pazar ziyaretinin ardından yazılı açıklama yapan Başarır, pazarda herkesin geçim sıkıntısından şikayet ettiğini belirtti.

“2 SAATTİR BURADAYIM AMA DUYDUKLARIM 20 YILA BEDEL”

Başarır şunları kaydetti:

"Mersinli, Mersin’de limon yiyemiyor. Çünkü limon 15 TL olmuş durumda. Nereye gitsek, kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Biz, hep söylüyoruz; bir sokağa çıkın, pazara çıkın. Tepkilerden korkuyorlar, vatandaştan korkuyorlar. Bu enflasyon ortamının, halkımızın sağlığı için bir an önce bitmesi gerekiyor.

Vatandaşımız, maalesef bu şekilde giderse her şeyin yarımını, çeyreğini almak zorunda kalacak. İki saattir buradayım ama duyduklarım, yaşadıklarım 20 yıla bedel."