CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı, AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Vali ile görüşmek istedi. Vali ve Belediye Başkanı’nın aynı anda şehir dışındaki işleri gerekçesiyle görüşmeyi gerçekleştirmeyeceği bildirildi.

CHP’li başkanların ziyaret etmek istediği AKP'li belediye başkanı ve valinin aynı anda 'işi çıktı'
Fotoğraf: Arşiv

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının, Konya'ya gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahiğm Altay ve Konya Valisi Vahdettin Özkan ile görüşmek istediğini ancak iki ismin de şehir dışı ziyaretleri gerekçesiyle görüşmenin gerçekleştirilemediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörü Mehmet Emin Altınses, CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının Konya’da AKP’li Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Vali Vadettin Özkan’ı ziyaret etmek istediklerini belirterek; “Bu sabah haber aldık Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız bir program için şehir dışına çıkmış. Valiyi de ziyaret etmek istiyorlardı, tesadüf odur ki Valimiz de bugün şehir dışındaymış. Bilgiyi sabah aldılar” dedi.

Altınses, CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının Konya'ya yaptığı ziyarete ilişkin açıklama yaptı.

Altınses, şunları söyledi:

"CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanımız bugün Konya’ya geldiler. Programları sabah Mevlana Müzesi ile başladı, biz de şu an Mevlana Meydanı’ndayız. Aslında programın arasında şöyle de bir şey vardı; saat 12.00 gibi Büyükşehir Belediye Başkanı’nı da ziyaret etmek istiyordu, büyükşehir belediye başkanlarımız. Ancak son birkaç gündür muammada kaldı belediye başkanlarının ziyareti. Bu sabah haber aldık Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız bir program için şehir dışına çıkmış. Valiyi de ziyaret etmek istiyorlardı, tesadüf odur ki Valimiz de bugün şehir dışındaymış. Bilgiyi sabah aldılar, o yüzden şimdi saha ziyaretleri ile programa devam edecekler."

(ANKA)