CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın'da katılacağı açılış öncesinde gençlik kollarınca bir binaya asılan pankarta tepki gösteren CHP'li Bülbül, "Bu açıkça Altılı Masa parti başkanlarını terörizmle, terörist olmakla itham etmektir" dedi. Bülbül, pankart hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

CHP'li Bülbül, Erdoğan'ın ziyareti öncesi meydana asılan pankart hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın'da katılacağı toplu açılış töreni öncesinde Nazilli ilçesindeki bir binaya asılan pankarta tepki gösterdi.

AKP Nazilli Gençlik Kolları’nın, ilçedeki bir binaya Millet İttifakı’nı hedef alan bir pankart astıklarını kaydeden Bülbül, "Bu nedir? Bu açıkça Altılı Masa parti başkanlarını terörizmle, terörist olmakla itham etmektir. Bu konuda Nazilli Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Altılı Masa’nın partileri, Millet İttifakı’nın genel başkanları terörizmle suçlanamaz. Bu bir suçtur" dedi.

AKP Nazilli Gençlik Kolları tarafından asılan pankart AKP Nazilli Gençlik Kolları tarafından asılan pankart

"KABUL EDİLEMEZ"

Pankart hakkında suç duyurusunda bulunduğunu kaydeden Bülbül, şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanı 4 Şubat’ta burada miting yapacak. Nazilli’de bu miting alanında asılmış bir pankart var. Bu pankart, ‘AK Gençlik Nazilli’ olarak asılmış durumda… Bu nedir? Bu açıkça Altılı Masa parti başkanlarını terörizmle, terörist olmakla itham etmektir. Bu kabul edilemez. Bu konuda Nazilli Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum.

Altılı Masa’nın partileri, Millet İttifakı’nın genel başkanları terörizmle suçlanamaz. Altında bir terörist tipi… Bu bir suçtur, bu pankartın indirilmesi gerekir. Bu ucube sistemin, partili Cumhurbaşkanı Sistemi’nin bu topluma uygun olmadığını söyledik. Buraya Sayın Cumhurbaşkanı mı geliyor, yoksa AKP Genel Başkanı mı geliyor? Bu milleti ayrıştırmadır. Bu nedenle bu yaşananlar Nazillili hemşerilerimize yönelik bir sıkıntı yaratmıştır. Nazillili hemşerilerimiz 14 Mayıs’ta sandıkta bu sıkıntıların hesabını soracak."