CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, BirGün’ün dijital abonelik kampanyasına destek oldu. Ceylan, “Basın özgürlüğünün olmadığı yerde demokrasiden söz edilemez. Ülkemizin geleceği için tarafsız ve bağımsız basına destek olmalıyız” dedi

CHP’li Ceylan’dan BirGün’e destek: Basın özgür değilse demokrasiden söz edilemez

BirGün Ankara

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, BirGün'ün abonelik kampanyasına destek verdi.

BirGünBenim kampanyası kapsamında gazetemizin Ankara Bürosu’nu ziyaret eden CHP’li Ceylan, “Halkın haber alma hakkını savunan BirGün Gazetesi’ne destek olmak, hepimizin görevidir” dedi. BirGün’ün dijital abonesi de olan Ceylan, yaptığı açıklamada, “İktidar baskıyla basını tek sesli ve yandaş hale getirmeye çalışıyor. BirGün halkın özgürcü ve bağımsızca haber alması için mücadele veriyor” dedi.

'DESTEK OLMALIYIZ'

Demokrasiye inanan herkesin BirGün’e destek olması gerektiğini vurgulayan Ceylan, “Demokrasi yalnızca sandık değildir. Basın özgürlüğünün olmadığı yerde demokrasiden söz edilemez. Ülkemizin geleceği için tarafsız ve bağımsız basına destek olmalıyız. Bu anlamda ben herkesi BirGün Gazetesi’ne abone olmaya, BirGün almaya ve BirGün okumaya davet ediyorum” diye konuştu.