CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun, “İstanbul’a suyu biz getirdik” iddiasına yanıt verdi. Kaftancıoğlu, “‘Kaynakları 16 milyon İstanbullu yerine mutlu bir azınlığa aktarmasaydık İmamoğlu’nun indirim yapmasına gerek kalmazdı’ diyecek hali yoktu elbette” dedi. AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Grup Başkanvekili ve […]

CHP’li Kaftancıoğlu’ndan ‘İstanbul’a suyu biz getirdik’ diyen AKP’li Göksu’ya yanıt

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun, “İstanbul’a suyu biz getirdik” iddiasına yanıt verdi. Kaftancıoğlu, “‘Kaynakları 16 milyon İstanbullu yerine mutlu bir azınlığa aktarmasaydık İmamoğlu’nun indirim yapmasına gerek kalmazdı’ diyecek hali yoktu elbette” dedi.

AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “İstanbul’da çeşmelerden su akmasaydı, Ekrem İmamoğlu su indirimden bahsedebilir miydi? Bu şehre suyun, ulaşımın altyapısını biz getirdik dedi.

RS FM’de yayınlanan Yavuz Oğhan’ın sunduğu Bidebunudinle programına katılan AKP İBB Meclis Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İmamoğlu’nun vaatlerini Binali Yıldırım’ın sahiplendiği ile ilgili eleştirileri cevapladı. Göksu, “Biz 2070 yılına kadar İstanbul’un bütün su altyapısını bitirdik. İstanbul’da çeşmelerden su akmasaydı, Ekrem İmamoğlu su indirimden bahsedebilir miydi? Bu şehre suyun, ulaşımın altyapısını biz getirdik” iddiasında bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Twitter hesabından açıklama yaparak, AKP’li Göksu’nun iddiasına yanıt verdi. Kaftancıoğlu, “‘Kaynakları 16 milyon İstanbullu yerine mutlu bir azınlığa aktarmasaydık İmamoğlu’nun indirim yapmasına gerek kalmazdı’ diyecek hali yoktu elbette” ifadelerini kullandı.