Ankara Temsilcimiz Nurcan Gökdemir ile bir araya gelen CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, BirGün'e abone olarak kampanyamıza destek verdi. Bakan, “Tüm dostlarını, özgür basın, özgür Türkiye için mücadele eden BirGün’e abone olmaya davet ediyorum” dedi.

CHP’li Murat Bakan’dan BirGün’ün abonelik kampanyasına destek

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, BirGün Gazetesi Ankara Temsilciği’ni ziyaret etti. Ziyarette BirGün Gazetesi Ankara Temsilcisi Nurcan Gökdemir ile bir araya gelen Bakan, BirGün’ün abonelik kampanyasına destek verdi.

BirGün’ün, “Halkın haber alma özgürlüğü için mücadele ettiğinin” altını çizen Bakan, şunları söyledi:

“BirGün Gazetesi 18 yaşında. Bugün tüm basının tek merkezden yönlendirildiği, manşetlerin Saray’dan atıldığı bir habercilik varken özgür basının sesi olan, halkın haber alma özgürlüğü için mücadele eden, editoryal bağımsızlığa sahip bir gazete var: BirGün Gazetesi.

BirGün’ün varlığının devam etmesi bizler için çok önemli. Aksi takdirde haber alma özgürlüğümüzü kaybedeceğiz. Ben, her sene olduğu gibi bu sene de BirGün Gazetesi’ne abone oldu. Tüm dostlarını, özgür basın, özgür Türkiye için mücadele eden BirGün’e abone olmaya davet ediyorum.”

BirGün'e destek vermek için tıklayın.