CHP üye katılım töreni sonrası açıklamalarda bulunan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "İktidara geliyoruz. Birilerini bunun korkusu sardı. Önceki seçimlerde bir korku duvarı örmüşlerdi şimdi bu korku duvarı onların üstüne yıkılacak" diye konuştu.

CHP'li Nazlıaka: İktidara geliyoruz, birilerini bunun korkusu sardı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İzmir’in Menderes, Kiraz, Efes Selçuk ve Beydağ ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Burada yaptığı konuşmalarda seçimlere işaret eden Nazlıaka, "İktidara geliyoruz. Birilerini bunun korkusu sardı. Önceki seçimlerde bir korku duvarı örmüşlerdi şimdi bu korku duvarı onların üstüne yıkılacak. Kendi ördükleri duvarın altında kalacaklar" diye konuştu.

Nazlıaka, İzmir’in Kiraz ilçesinde düzenlenen CHP üye katılım töreninde partiye katılan yeni kadın üyelerin rozetlerini taktı. CHP'ye katılan Kiraz Belediyesi AKP Meclis Yedek Üyesi Fatma Çaybaşı, yıllarca AKP için çalıştığını fakat karşılığında hizmet alamadıklarını belirtti.

Çaybaşı, şöyle konuştu: "Kazansak da kazanmasak da yolunuzu yapacağız dediler. Yapmadılar. Herkesi böyle kandırdılar. Bizim köyümüzde ben AKP’yi birinci parti çıkardım, çok çalıştım ama sözlerinde durmadılar. Meclis üyesi adayı olarak çok koşturdum, beni konuya komşuya mahçup ettirdiler. Artık CHP Kadın Kollarında çalışacağım."

ÖRDÜKLERİ KORKU DUVARININ ALTINDA KALACAKLAR

Yeni kadın üyeleri dinleyen Nazlıaka, YaşamHak otobüsünden Kirazlılara hitap etti.

"Biz artık ilk genel seçimlerde yerel yönetimlerimizdeki iyi uygulamaları ülke politikasına dönüştürmek ve ilk yerel seçimlerde Kiraz’a da CHP bayrağını dikmek istiyoruz" diyen Nazlıaka, sözlerini şöyle sürdürdü: "İktidara geliyoruz. Birilerini bunun korkusu sardı. Önceki seçimlerde bir korku duvarı örmüşlerdi, şimdi ördükleri o duvar onların üstüne yıkılacak. O korku duvarının altında kalacaklar."