CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e saldıran MHP'li Olcay Kılavuz'u kimin etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı: CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu

CHP'li Özel'e saldıran MHP'li Kılavuz'un etkisiz hale getirildiği anlar

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Kurulda MHP'li Olcay Kılavuz'un saldırısına uğradı.

Independent Türkçe'nin haberine göre kavga anına ait yeni çıkan bir fotoğrafta CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'nun Özel'e saldıran Kılavuz’u etkisiz hale getirdiği anlaşılıyor.

Özel, saldırıya dair açıklamasında, “Tabii o arkadan saldırı fevkalade üzücüdür. Muhatabı olduğum için üzüntülüyüm. Bir milletvekilinin bir başka birine bırakın arkadan saldırması, şiddeti çağrıştırması utanç vericidir. Şans eseri yara almadan kurtulduk” demişti.

Özel bir milletvekili arkadaşının da Kılavuz’a müdahale ederek kendisini engellediğini de belirtmişti. O 'milletvekili arkadaşın' CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu olduğu ortaya çıktı.

Fotoğraf karesiyle ilgili Karasu, olayı doğrulayarak “Hiçbir zaman TBMM çatısı altında şiddetten yana olmadık ve şiddetten beslenmedik ancak iktidar bloğunun partimize yönelik şiddet ve zorbalığına gereken yanıtı vermekten de geri durmayız” dedi.

Özgür Özel'in saldırıya uğramasıyla ilgili detaylar burada.