CHP Milletvekili Servet Ünsal, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi vererek, “Cezaevlerindeki vatandaşlar ile göçmen ve mültecilere ne zaman aşı yapılacak” diye sordu.

CHP’li Ünsal: Cezaevlerinde aşılama ne zaman başlayacak?

Haber Merkezi

CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi vererek cezaevlerinde kalan yurttaşlar ile göçmen ve mültecilerin durumunu Meclis gündemine getirdi

Konuyla ilgili bir açıklama da yapan CHP’li Ünsal, “Aşı miktarında, tedariğinde ve hızında hala büyük sorunlar mevcut. Aşılamanın toplum genelinde etkili olması ve işe yaraması için çok önemli bir adım var; Türkiye’de yaşayan göçmen ve mültecilerin durumu” ifadelerini kullandı ve milyonlarca göçmen ve mültecinin aşılanması için bir planlama olup olmadığını sordu.

chp-li-unsal-cezaevlerinde-asilama-ne-zaman-baslayacak-833627-1.
CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal

CEZAEVLERİNE İŞARET ETTİ

Gündeme gelmeyen bir diğer konu olarak cezaevlerini işaret eden CHP Milletvekili Ünsal, “Cezaevlerinde bulunan tutuklu, hükümlü ve görevliler ne zaman aşılanacak” dedi. Ünsal, her iki konuyla ilgili olarak da Sağlık Bakanlığı’na soru önergesi verdiğini vurgulayarak hızlı bir şekilde cevap beklediğini söyledi.