CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sadık Yıldırım isimli kişinin sosyal medya üzerinden bir polisi tehdit ettiği paylaşımlarına dikkat çekti. Yıldırım’la birlikte olduğu fotoğrafları ortaya çıkan İçişleri Bakanı Soylu'ya seslenen Antmen, "Polisin yanında olacak mısın?" diye sordu

CHP’li vekil Soylu’ya fotoğraf çektirdiği kişiyi sordu: Gözaltına alınınca tehdit etti, polisin yanında olacak mısın?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sadık Yıldırım isimli kişinin sosyal medya üzerinden polisi tehdit ettiği görüntüleri paylaştı. Antmen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Polisin yanında olacak mısın?" diye seslendi.

Antmen, Sadık Yıldırım isminde ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla fotoğrafları olan kişinin kendisini gözaltına alınan polise yönelik tehdit mesajlarını paylaştı.

Antmen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Adı Sadık Yıldırım. 3 tabanca, 3 tüfek ve uyuşturucuyla yakalandığını söylüyor. 18 kişilik çetesiyle gezerken gözaltına alınıyor. "2 saate çıkarım" dedikten sonra hemen çıkıyor. Onu gözaltına alan polisi açık şekilde tehdit ediyor."

chp-li-vekil-soylu-ya-fotograf-cektirdigi-kisiyi-sordu-gozaltina-alininca-polisi-tehdit-etti-polisin-yaninda-olacak-misin-906050-1.

Antmen, Soylu’nun hesabını etiketleyerek, “Polisin yanında olacak mısın?” diye sordu.

CHP’li vekilin paylaşımlarına göre söz konusu kişinin Soylu, eski başbakan Binali Yıldırım, Antalya ve Ankara’da görev yapan emniyet müdürleriyle de fotoğrafları mevcut.

“Tabi olmazsa olmaz pahalı otomobillerle olan fotoları da var” ifadesini kullanan Antmen, “Kim bu kişiler, iktidar ve emniyetle ilişkileri ne? Biz, görevini yapan polis Tolga memurumuzun yanındayız” dedi.

chp-li-vekil-soylu-ya-fotograf-cektirdigi-kisiyi-sordu-gozaltina-alininca-polisi-tehdit-etti-polisin-yaninda-olacak-misin-906051-1.