Google Play Store
App Store
CHP PM Üyesi Sera Kadıgil gözaltına alındı

CHP PM Üyesi Sera Kadıgil, başka bir davadan dolayı ifade vermek için geldiği Çağlayan Adliyesi'nde gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube'ye bağlı polislerce gözaltına alınan Kadıgil, ifade için emniyete götürüldü.

Kadıgil'in attığı tweetlerden dolayı gözaltına alındığı öğrenildi.

CHP milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Sera Kadıgil yandaş medyanın hedef göstermesi sonucu gözaltına alındı' dedi.

Sera Kadıgil geçtiğimiz günlerde başkanlık anayasası referandumunda neden hayır dediğini kısa bir video ile duyurmuş, video sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılanlar arasına girmişti:

Kadıgil, 25 Ocak'ta da BirGün Medya'da Ece Zereycan'a konuk olmuş ve referandum sürecini değerlendirmişti. İşte o program: