Bursa'da bulunan bir eğlence mekanında Özkan Süslerer isimli müzisyenden istek olarak çiftetelli çalmasını isteyen 10 kişi, "Bir süre sonra çalacağım" diyen Süslerer'i darp etti. Kaburgası kırılan ve omzu çıkan Süslerer, "3 gündür işe gidemiyorum. Bu kişilerden şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

Çiftetelli çalmasını istedikleri müzisyenin kaburgasını kırdılar
Fotoğraf: İHA

Ankara'da müzisyen Onur Şener'in istek şarkı çalmadığı bahanesiyle öldürülmesinin yankıları sürerken Bursalı müzisyen Özkan Süslerer de kendisinden istek olarak çiftetelli çalmasını isteyen 10 kişi tarafından darp edildi.0

Olay, Mudanya ilçesinin Eşkel semtindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, Mekana gelen 10 kişilik grup, o sırada sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer’den 2'nci kez aynı parçayı çalmasını istedi.

Müzisyen Süslerer ise çiftetelliyi biraz vakit geçtikten sonra tekrar çalacağını belirtti. Süslerer'in molaya çıktığını gören 10 kişi, arka bahçede yakaladığı müzisyeni öldüresiye dövdü.

Olayı gören mekân çalışanları kavgayı tekrar ayırırken, durumu 112 Acil Çağrı Merkez’ine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri kaburgası kırılan Süslerer’i hastaneye sevk ederken, jandarma ekipleri yaşanan olayla ilgili tahkikat başlattı.

Ölümden döndüğünü belirten 3 çocuk babası müzisyen Süslerer,”Oyun havası çalıyorduk. Yaklaşık 10 dakika sonra sanatçının gelmesiyle müziğe ara verdik. Daha sonra yanıma sahnede oyun oynayan müşterilerden biri geldi ve bana aynı parçayı bir kez daha çalmamı söyledi. Tekrar çiftetelli çalmamı istediler. Bende bir müddet sonra tekrar çalacağımı belirttim. Ardından benimle küfürlü konuşmaya başladı. Ben yine sabırlı davranıp bir şey demedim. Sonra bu 10 kişi bana pusu kurdular. Mola yapmamı beklemişler. Mola yapmak için arka bahçeye çıkınca bir anda darp etmeye başladılar. Bir türlü kaçamadım. Kaburgamda kırık ve omzumda çıkık oluştu. 3 gündür işe gidemiyorum. Bu kişilerden şikayetçiyim. 2 telefonum da kırıldı" diye konuştu.

Jandarma ekipleri güvenlik kamerasından tespit ettiği zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

İHA