Afyonkarahisar'da sipariş ettiği çiğ köftenin "acılı" olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanını darp eden Gurur Şenel ve aynı iş yerine saldıran kardeşi tutuklandı.

Çiğ köfte acı olduğu gerekçesiyle çalışanı döven saldırgan ve kardeşi tutuklandı

Afyonkarahisar'da çiğ köfteyi ‘acılı’ yaptığı gerekçesi ile çalışan genci darp eden ve serbest bırakıldıktan sonra tekrar gözaltına alınan Gurur Şenel ile dün gece aynı çiğ köfteciye bira şişesi ile saldıran şahsın yakınları adliyeye sevk edildi. Gurur Şenel ile aynı iş yerine saldıran kardeşi H. Şenel tutuklandı, B.B. ve D.B. serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Afyonkarahisar'da bir çiğ köftecide 23 Şubat'ta yaşanan olayda, sipariş ettiği çiğ köftenin "acılı" olduğunu ileri süren müşteri G.Ş, iş yeri çalışanı Yılmaz Koç'u darbetmiş, darp anı güvenlik kamerasına yansımıştı.

Polis ekiplerince yakalanan G.Ş, emniyetteki ifadesinde konuyu doğrulamış, savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

İstiklal Mahallesi'nde, gece saatlerinde çiğ köfteci dükkanının önüne otomobille arkadaşlarıyla gelen ve Gurur Şenel'nin kardeşi olduğu öğrenilen bir saldırgan da iş yerinin güvenlik kamerasına ardından kapıya alkol şişesi fırlattı.