Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatro ekibi hiç tiyatro izlememiş çocuklarla buluştu


BİRGÜN İZMİR

Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatro ekibi ve “Dünyayı Güzellik Kurtaracak” gönüllüleri hiç tiyatro oyunu izlememiş çocuklarla buluştu.

Sağlıklı yaşamın öneminin anlatıldığı “Mikropsuz Bir Hayat” isimli tek perdelik müzikli çocuk oyunu köylerde çocuklarla buluştu. Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatro ekibi Genel Sanat Yönetmeni Üzeyir Tavuş’un yazıp yönettiği oyun çocuklar tarafından heyecanla izlendi. Tavuş, “Çiğli de olduğu gibi ulaşabildiğimiz her noktada çocuklar sanatla buluşmaya devam edecek. Bizler çocuklarla buluşmaktan dolayı çok mutlu oluyoruz. Unutmayalım dünyayı çocuklar kurtaracak.” dedi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hiç tiyatro oyunu izlememiş çocuklarla Bayındır’ın Yusuflu ve Sarıyurt köylerinde buluşan gönüllüler, oyun sonrası tüm çocuklara bere, atkı, eldiven, bot ve çeşitli hediyeler dağıttılar. “Dünyayı Güzellik Kurtaracak” gönüllüleri ekibi kurucusu Şule Güloğulları , “ Gönüllü arkadaşlarımızla birlikte en ücra noktalardaki köylerimizde çocuklarla buluşup harika dakikalar geçiriyoruz. Hep birlikte gönüllük esnasına dayanan gücümüzle projelerimizi devam ettiriyoruz. Katılmak isteyen her gönüllü arkadaşlarımızı bekleriz” dedi.