Tokat'ın Almus ilçesinde 14 gündür kayıp olan 64 yaşındaki kadını arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma ekipleri Arife Gökçe'nin öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duruyor.

Cinayet şüphesi: Tokat'ta 14 gündür kayıp Arife Gökçe'den haber alınamıyor

Tokat'ın Almus ilçesinde 14 gündür haber alınamayan 64 yaşındaki kadın, jandarmanın dedektör köpekleriyle arandı.

İlçeye bağlı Ataköy beldesinde 17 Aralık Cumartesi gününden bu yana haber alınamayan Arife Gökçe'nin bulunması için Ankara'dan kadavra arama köpeği "Mavi" ile iz takip köpeği "Alfa" getirildi.

Jandarma komando timleri, dedektör köpeklerle kadının evi ve bahçesi ile çevrede arama çalışması gerçekleştirdi.

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı bünyesindeki arama köpekleriyle arama yapan ekipler, herhangi bir ize ulaşamadı.

Ataköy beldesinde Arife Gökçe'nin 17 Aralık'ta kahvaltı yaptıktan sonra evden ayrılıp bir daha dönmemesi üzerine yakınları, jandarma ve AFAD ekiplerince 6 gün yürütülen arama çalışmaları, sonuç alınamaması üzerine sonlandırılmıştı.

CİNAYET ŞÜPHESİ

Arife Gökçe'yi mesaj atarak rahatsız eden şüpheli S.S, 2 kişinin kadının başına vurarak bayıltmak suretiyle kaçırdığını iddia etmişti. İddialar üzerine jandarma ekipleri şahısları gözaltına aldı. 2 şahıs ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı. Gökçe'nin öldürülmüş olma ihtimali üzerine jandarma ekipleri teknik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

(İHA-AA)