İstanbul Tabip Odası, Küçükçekmece’de cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğunun hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı. Cinsel istismara uğrayan kız çocuğunun sağlık durumu ile ilgili Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Tabip Odası, “Küçükçekmece’de istismara uğrayan çocuğumuzun hastanedeki tedavisi bitmiş olup, hayati tehlikesi olmadığından ailesine teslim edilmiştir. İstanbul Tabip Odası olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna […]

Cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğu hayati tehlikeyi atlattı

İstanbul Tabip Odası, Küçükçekmece’de cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğunun hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.

Cinsel istismara uğrayan kız çocuğunun sağlık durumu ile ilgili Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Tabip Odası, “Küçükçekmece’de istismara uğrayan çocuğumuzun hastanedeki tedavisi bitmiş olup, hayati tehlikesi olmadığından ailesine teslim edilmiştir. İstanbul Tabip Odası olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz” paylaşımını yaptı.


NE OLMUŞTU?

Küçükçekmece’de 5 yaşındaki bir kız çocuğu, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından cinsel istismara uğramıştı. Kapılarının önünde baygın halde bulunan çocuk Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Olayla ilgili soruşturmaya gizlilik kararı getirilmişti.

Öte yanda mahalle halkı da protesto eylemlerine devam ediyor. Yüzlerce mahalleli dün akşam istismarcının yakalanıp yargılanması için Kanarya mahallesi ve çevresinde eylem gerçekleştirdi.

Kanarya Mahalesi’nde gerçekleşen olayın faillerinin bulunması için protesto yapan mahalleliye polis TOMA ile saldırdı.