Oyuncuları “libidosu olanlar ve olmayanlar” diye ikiye ayıran Can Yaman, yeni açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını iddia etti.

Cinsiyetçi açıklamalarıyla tepki çeken Can Yaman'dan yeni 'libido' açıklaması

Yaptığı 'libido' açıklamasıyla tepki toplayan 'oyuncu' Can Yaman, geri adım attı.

Yaman, "Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Libido kelimesi çok farklı yerlere giden bir kelimeymiş. Ders çıkarmış oldum. Hata insanlara mahsus" dedi.

Geçen aylarda daha önce birlikte rol aldığı partneri Selen Soyder için "Libidosu yoktu" yorumunu yapan ve "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diyen kadın hayranına verdiği "Arka odaya geçelim" yanıtıyla tepki çeken oyuncu Can Yaman, yeni açıklamalarda bulundu.

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında konuşan Yaman, şunları söyledi:

"Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Libido kelimesi çok farklı yerlere giden bir kelimeymiş. Ders çıkarmış oldum. Hata insanlara mahsus... Ben o kelimeyi daha geniş ve kapsamlı bir anlamda kullanmak istemiştim. Dizide aşkı inandırıcı kılan, kimya, enerji ve uyumdan bahsetmek istemiştim ama konu çok farklı yerlere gitti. Bu kadar dallanıp budaklanacağı hiç tahmin etmedim. Dikkat etmem gerekirmiş."

GENCO ERKAL TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Tiyatromuzun usta isimlerinden Genco Erkal da sosyal medya hesabından Yaman'a tepki göstermişti. Erkal, “Libidosu var mı yok mu yerine beyni var mı yok mu’yu tartışsak nasıl olur?” diye yazmıştı.

NE OLMUŞTU?

Can Yaman, İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Bir kadın hayranı Can Yaman'a İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu.

Yaman, stüdyonun arka tarafını göstererek “Arka odaya geçelim” yanıtını verdi. Yaman'ın verdiği cevap kadınların tepkisini çekti.

Yaman daha önce yaptığı libido açıklamalarıyla da tepki çekmişti. Yaman, Erkenci Kuş isimli dizide birlikte rol aldıkları Demet Özdemir’le 20. bölümde sevgili olduklarını belirterek, “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk” ifadelerini kullanmıştı.

cukurda-defineci-avi-540867-1.