23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu bir öğrenciye veren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, öğrenci başkanın ‘deve güreşlerini kaldırıp oraya harcanan parayı öğrencilere verelim’ teklifini gerçekleştirdi ve deve güreşlerinin kaldırıldığını duyurdu. Deve güreşlerine ayrılan bütçe artık çocukların eğitim ihtiyacına ayrılacak. Maltepe Belediye Başkanı Serdar Sandal, ‘öğrenci başkan’ın talimatını uyguladı ve Bayraklı’da […]

‘Çocuk başkan’ talimat verdi, gerçek oldu: Bayraklı’da artık deve güreşi yok

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu bir öğrenciye veren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, öğrenci başkanın ‘deve güreşlerini kaldırıp oraya harcanan parayı öğrencilere verelim’ teklifini gerçekleştirdi ve deve güreşlerinin kaldırıldığını duyurdu. Deve güreşlerine ayrılan bütçe artık çocukların eğitim ihtiyacına ayrılacak.

Maltepe Belediye Başkanı Serdar Sandal, ‘öğrenci başkan’ın talimatını uyguladı ve Bayraklı’da gerçekleştirilen deve güreşlerine son verdi.

Sandal, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu 100. Yıl İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Ada Aktaş’a bırakmış; öğrenci Aktaş, ilk icraat olarak deve güreşlerini kaldırıp, oraya harcanacak paranın maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimlerine devam edemeyen öğrencilere ve burslara harcanmasını istemişti.

Başkan Sandal da öğrencinin bu talimatını gerçeğe dönüştürdü. Sandal’ın twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre artık ilçede deve güreşi organizasyonları düzenlenmeyecek ve buraya ayrılan bütçe öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına ayrılacak.