Çocuk istismarcısı erkek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 70 yaşındaki A.I.S. isimli erkek, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulundu. Gözaltına alınan A.I.S, çocuğa 'cinsel istismar' suçundan adliyeye sevk edildi. Fail, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

İLK DEĞİL!

A.I.S.'nin 4 yıl önce evlendiği eşi M.S. (60), olayı duyduğunu ancak inanmadığını ve polis eve geldiğinde gerçek olduğunu anladığını ifade edip, "Bir yıl önce eşim hakkındaki bu iddiaları duydum. Ancak kendisine toz konduramadım. O da bana her zaman 'Benden 10 numara yükseksin, benden ahlaklısın. Ben seni hak etmiyorum' diye iltifat ederdi. Dedikoduları duyunca kendisine sordum. Öyle bir şey olmadığını söyledi ve iddiaları yalanladı. Dün eve polis gelince her şeyin gerçek olduğunu anladım" dedi.

'1 YILDIR TACİZ EDİYORMUŞ'

H.Y.'nin annesi M.Y. ise A.I.S.'in kızına bir yıldan beri tacizde bulunduğunu ve olayı yeni öğrendiğini söyledi. A.I.S.'nin cep telefonundan kızına mesajlar attığını da belirten M.Y., şikayetçi olduklarını dile getirerek, "Biz ona dede gözüyle bakarken o bu ahlaksızlığı yapmış" dedi.

Ayrıca, A.I.S.'in H.Y.'ye attığı mesajlar, ortaya çıktı ve bu mesajlar, polis kayıtlarında yer aldı.