İzmir'in Bornova ilçesinde, boşandığı erkek ile birlikte kalan 2 çocuğunu görmek için Konya'dan İzmir'e gelen Remziye Tüysüz (22), eski eşi Y.P.'nin (28) evinde boğularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı halde bulundu. Cinayetle ilgili Y.P ile babası, babaannesi ve 2 kardeşi gözaltına alındı.

Çocuklarını görmek için İzmir'e gelen kadın, boşandığı erkeğin evinde boğularak öldürüldü

İzmir'in Bornova ilçesinde Remziye Tüysüz isimli kadın, boşandığı Y.P. ile birlikte yaşayan çocuklarını görmeye gittiği evde öldürüldü.

Konya'da ailesi ile birlikte yaşayan 2 çocuk annesi Remziye Tüysüz, iddiaya göre çocuklarını görmek için bir süre önce boşandığı Y.P.'nin İzmir'in Bornova ilçesindeki evine geldi. Dün gece saat 23.45 sıralarında ailenin bir yakınlarının kapının açık olması üzerine girdiği evde, Y.P.'nin babası H.P., babaannesi H.P., kardeşleri O.P. ve F.P. ile 2 çocuğu bulunduğu halde Remziye Tüysüz'ün battaniyeye sarılı cansız bedenini gördü. Durumun ihbar edillmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tüysüz'ün öldüğü belirlendi. Tüysüz'ün boğularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarıldığı tespit edildi.

Evde bulunan Y.P.'nin babası H.P., babaanne H.P. ve kardeşleri O.P. ile F.P. gözaltına alındı. Remziye Tüysüz'ün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada Remziye Tüysüz'ün cansız bedeni bulunmadan önce evden ayrılan Y.P.'nin çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı olduğu öğrenildi. Şüpheli Y.P.'nin, bir firmadan araç kiralaması ile bilgilerin emniyet birimlerine iletilmesi üzerine belirtilen adrese giden ekipler, arama kaydı bulunan Y.P.'yi, evinin önünde yakaladı. Y.P.'nin, Tüysüz'ün cansız bedenini taşımak için araç kiraladığı ileri sürüldü.

Gözaltına alınan Y.P., H.P., O.P., F.P. ve H.P.'nin emniyetteki işlemleri sürürken, Remziye Tüysüz'ü kimin öldürdüğü araştırılıyor.

(DHA)