Çocuklarını öldüren kadın, "Cinayet patates cipsi gibidir, bir taneyle yetinemezsin" paylaşımı yapmış

İngiltere'nin Sheffield kentinde yaşayan Sarah Barrass ve Brandon Machin, iki çocuklarını boğarak öldürdü. The Sun'ın haberine göre; 35 yaşındaki Sarah Barrass'ın kardeşi Martyn, kardeşinin tehlikeli olduğunu bildiğini ve yıllar önce sosyal hizmetleri uyardığını açıkladı.

Sarah ve Brandon'ın sürekli korku filmleri izlediklerini söyleyen Martyn, şiddete meyilli olan çiftin önce evde besledikleri evcil fareyi öldürdüklerini sonra hedefe çocukları aldıklarını söyledi.

İngiliz Mirror gazetesine açıklamalar yapan 34 yaşındaki Martyn, Brandon'ın sadece 3-4 yaşlarında bir çocukken bile Blake'e şiddet uyguladığına şahit olduğunu anlattı.

"Onu kolundan sıkıca yakalayıp yere fırlattığını, sonra da yerlerde sürüklediğini görmüştüm" dedi.

Genç kadın zaman kaybetmeden sosyal hismetleri aradığını ancak yardım çağrısının gözardı edildiğini söyledi. 2009-2010 yıllarında çocukları kurtarmak için yardım istediğini anlatan acılı amca, üç kere aradığı yetkililerin ilgisizliğinden şikayet etti.

Eğlence olsun diye evde besledikleri evcil fareyi öldüren altı çocuklu cani anne, biri 13 diğeri 14 yaşında olan iki oğlu Tristan ve Blake'i öldürmeden bir gün önce diğer çocuklarını da zehirlemeye çalışmış.

Sarah ve üvey baba Brandon, çocukları boğarak öldürmüştü. İki çocuk da otomobilleri ve motosikletleri çok sevdiği için, cenazede motosikletler ve Lamborghini marka araçlardan oluşan bir cenaze alayı onlara eşlik etmişti.

Yeğenlerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Martyn, çocukların altın kapli ve cana yakın olduklarını söylüyor. Abla; Sarah ve Brandon için ise "İkisi de birbirinden kötü, katil psikopatlar" dedi.

Sarah Barrass'ın sosyal medya paylaşımlarındaki şiddet övgüsü ise dehşet verici. Cani anne, bir paylaşımında "Cinayet patates cipsi gibidir, bir tane ile yetinemezsin" sözünü paylaşmış.

Bir diğer paylaşımında da, "Azrail" payaşımı yapan kadın, "Senin için geliyorum" ifadesini kullanmış.

Tutuklu olarak Sarah Barrass ve Brandon Machin'in mahkemesi sürüyor. Cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından yargılanan çiftin cezası 12 Kasım'da açıklanacak.

cukurda-defineci-avi-540867-1.