Komedyen Sacha Baron Cohen, devam filmi 'Borat 2' için "Komik değil" diyen Donald Trump'a yanıt verdi. Cohen, “Ben de seni komik bulmuyorum ama bütün dünya sana gülüyor. Her zaman ırkçı soytarıları oynayacak insanlar arıyorum ve senin 20 Ocak’tan sonra yeni bir işe ihtiyacın olacak. Konuşalım!” dedi.

Cohen'den Trump’a: Her zaman ırkçı soytarıları oynayacak insanlar arıyorum, gel konuşalım

İngiliz komedyen Sacha Baron Cohen, Borat 2’de Donald Trump'ın Beyaz Amerikası'nı yok etmeye niyetleniyor.

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Borat 2'de, Cohen'in bir oyuncusu aracılığıyla Beyaz Saray'a gizlice sızması ve bunu ifşa etmesi üzerine sinirlenen Donald Trump, Cohen'e, "Onu komik bulmuyorum" demişti. Cohen, Trump’ın kendisi ile ilgili yaptığı değerlendirmeye “Ben de seni komik bulmuyorum. Ama bütün dünya sana gülüyor” diyerek karşılık verdi.

'YILLAR ÖNCE BENİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞTI'

Filmde Borat’ın kızı Tutar’ı canlandıran Maria Bakalova, gazeteci kılığında ve Trump’ın en yakınındakilerin yardımıyla Beyaz Saray’a kolayca sızdı. Beyaz Saray’ın güvenlik eksiği ve koronavirüs önlemlerine uyulmadığına dair gizlice çektiği videonun ertesi gün Cohen’in hesabında yayınlanmasının ardından Beyaz Saray karıştı.

Independent’ın haberine göre, videonun paylaşılmasının ardından açıklama yapan ABD başkanı, “Ne olduğunu bilmiyorum. Ama yıllar önce beni dolandırmaya çalıştı ve bir şekilde ona kanmadım. O sahtekâr bir adam ve onu komik bulmuyorum. Bana göre o alçak biri” ifadesini kullandı.

'İŞSİZ KALINCA GEL KONUŞALIM'

Trump’ın yorumlarına Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Sacha Baron Cohen, Trump’ın yeni filminin ücretsiz reklamını yaptığını belirttikten sonra şunları söyledi:

“İtiraf edeyim ben de seni komik bulmuyorum. Ama bütün dünya sana gülüyor. Her zaman ırkçı soytarıları oynayacak insanlar arıyorum ve senin 20 Ocak’tan sonra yeni bir işe ihtiyacın olacak. Konuşalım!”

Borat 2, tam adı Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Artırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi) olan, ama kısaca Borat diye anılan film ilk filmin devamı niteliğinde.