Comolli: Koeman ile yola devam etmek istiyoruz

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, takımın teknik sorumlusu Erwin Koeman ile yola devam etmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe'de Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen Cocu'nun yardımcısı Erwin Koeman'ın sarı lacivertli takımdaki geleceği belli oldu.

Sarı lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli, FB TV'ye yaptığı açıklamada Koeman ile yola devam etmek istediklerini söyledi.

"TFF'nin kurallarını çok iyi biliyoruz. Trabzonspor maçı öncesinde teknik direktör konusunda son durumu açıklayacağız" diyen Comolli, şu ifadeleri kullandı:

"Erwin Koeman'a güvendiğimizi, devam etmek istediğimizi, bize en uygun isim olduğunu kendisine söyledik."

Comolli'nin açıklamalarından öne çıkan detaylar:

"VALBUENA'YI BÖYLE GÖRMEK HARİKA"

"Mathieu Valbuena'yı böyle formda görmek harika, kendisi de çok mutlu. Bugün kendisiyle konuştuğum zaman yoğun maç temposunun etkilerini attığını söyledi."

"Barış Alıcı son iki maçta oyuna girmeye çok yaklaştı, ancak o an gelişen şartlar girememesine sebep oldu. Barış Alıcı bizim kendisiyle ilgili ne düşündüğümüzü çok iyi biliyor. Kötü gidişte oynaması onun gibi genç bir oyuncu için özgüven kaybı olabilirdi. Onu yakmak istemedik. Çok iyi çalışıyor. İlerleyen zamanlarda forma şansı bulacaktır."

"Berke Özer inanılmaz çalışıyor. İdmanlarda bazen akılalmaz kurtarışlar yapıyor. Kendisi gelecek hafta U19 Milli Takımı'yla Antalya'da sahaya çıkacak. Ben de o maçı tribünden takip edeceğim."

KADRO DIŞI KALAN OYUNCULAR

"Ozan Tufan oynamak istiyor. Kendisi çok yetenekli. Ama kariyerinin devamı kendi elinde. Ozan Tufan'a potansiyelini göstermesi için elimden geleni yapacağımı defalarca söyledim."

"Volkan Demirel hakkında verilen kararda bir değişiklik yok. Diğer arkadaşlarımız için ise devre arası transfer dönemini bekleyeceğiz."

"YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK İYİ BİR ZAMAN DEĞİL"

"Ocak ayı transfer dönemi her zaman çok zordur çünkü yetenekli oyuncular genelde uygun olmaz. Bu sene de çok farklı olmayacaktır. Yatırım yapmak için çok iyi bir zaman değil."

"Transfer pazarını sıkı bir şekilde takip ediyoruz, uygun fırsat görürsek üzerine gideriz. Bir yandan da uymamız gereken finansal fair-play kuralları var."