Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki 'çöp ev'de kilitli bulunmasının ardından tedavi gören C.M.A., Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavisinin 22'nci gününde taburcu edildi. C.M.A., Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerince hastaneden alınıp, kuruma ait eve yerleştirildi.

'Çöp ev'de bulunan çocuk taburcu edildi
Fotoğraf: DHA

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'ndeki 'çöp ev'deki kilitli odada, teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkoyulduğu ortaya çıkan 9 yaşındaki C.M.A., Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavisinin 22'nci gününde taburcu edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından hastaneden alınan C.M.A., adresi gizli tutulan eve yerleştirildi. C.M.A.'nın psikolojik ve gelişimsel süreciyle ilgili tedavisinin devam edeceği, düzenli kontrol edileceği öğrenildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde, 21 Temmuz'da boşaltılmak istenen 'çöp ev'deki kilitli odada, teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkoyulan 9 yaşındaki C.M.A., baygın bulunmuştu. Kardeşinin oğlu C.M.A.'ya bebekliğinden beri annesinin baktığını, ölünce de kendi yanına aldığını söyleyen Kamuran Pınar A., gözaltına alınmıştı. C.M.A., Antalya'da oturan annesi Yasemin A.'ya teslim edilmiş, Kamuran Pınar A. ise tutuklanmıştı. Daha sonra C.M.A., savcılık emriyle Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince annesinin yanından alınıp, tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülmüştü.

DHA