Bursa'nın Nilüfer ilçesinde boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada bulunan 9 yaşındaki C.M.A.'nın annesi Yasemin A. ifadesinde oğlunun babasının çocuğun doğumundan haberinin olmadığını söyledi. Yasemin A., oğlunu alıkoyan kardeşi Kamuran Pınar A.'nın oğluna kendisini annesi olarak tanıttığını ifade etti.

Çöp evde bulunan çocuğun annesi Yasemin A.: Babası, oğlu olduğunu bilmiyor

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde 21 Temmuz'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulan C.M.A.'nın annesi Yasemin A. ifadesinde CM.A.'nın babasının oğlunun doğumundan haberinin olmadığını söyledi.

Eski eşinden şiddet gördüğü için 2012 yılında boşandığını, C.M.A.'nın babasının 2013 yılında tanıştığı Muhammet olduğunu söyleyen Yasemin A., "Çocuk sahibi olmak istediğim için 2013 yılında Muhammet'ten, C.M.A. isimli çocuğum dünyaya geldi. Çocuğumun babası oğlumun doğumu için kararsızdı. Ben de bu süreçte kendisinden ayrıldım. Haberi olmaksızın çocuğum C.M.A.'yı doğurdum. Çocuğumun bütün velayet hakları doğumdan beri benim üzerimedir." dedi.

'ANNEM ÇOCUĞUMLA ANNELİK BAĞI KURMAMI YASAKLADI'

İfadesinde "Rahmetli annem, çocuğum ile annelik bağı kurmamam için 'annem, oğlum' diye birbirimize hitap etmemizi yasaklamıştı. Oğlum bana 'Yasemin', ben ona 'C.' diye hitap ederek telefonda konuşurduk" diyen Yasemin A., annesinin bu şekilde davranmasının sebebini kardeşi Kamuran Pınar A.'nın C.M.A.'ya kendisini annesi olarak tanıtmış olması olarak açıkladı. Yasemin A., "Benim yüz yüze görüşme taleplerimi hep reddettiler." dedi.

NE OLMUŞTU?

Bursa'da Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde, C.M.A. isimli 9 yaşındaki çocuk 21 Temmuz'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada bulunmuştu. C.M.A.'nın teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulduğu öğrenilmişti.

Kamuran Pınar A. tutuklanırken C.M.A., Antalya'da oturan annesi Yasemin A.'ya teslim edilmiş daha sonra savcılık emriyle Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülmüştü.